Home » D:News » Câți ani de închisoare a primit un spion CIA care a violat zeci de femei?

Câți ani de închisoare a primit un spion CIA care a violat zeci de femei?

Câți ani de închisoare a primit un spion CIA care a violat zeci de femei?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 22.09.2024

Un fost spion CIA a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că a violat zeci de femei în mai multe țări. Procurorii au stabilit că agresiunile au început în 2006. Victimele erau drogate, fotografiate și agresate sexual de angajatul CIA.

Procurorii au stabilit că atacurile au început în 2006 și s-au desfășurat în Mexic, Peru și alte țări. Fostul spion CIA a drogat, fotografiat și agresat aproape 30 de femei, potrivit Sky News.

El folosea aplicațiile de întâlniri pentru a-și atrage victimele în apartamentul închiriat de guvernul SUA. Bărbatul punea drogurile în vin și gustări și petrecea ore întregi făcând fotografii victimelor goale și inconștiente. În urma perchezițiilor, anchetatorii au descoperit peste 500 de imagini.

„Cu certitudine putem să spunem că este un prădător sexual”, a declarat judecătorul american care a stabilit pedeapsa integrală pe care procurorii au cerut-o la Washington. De asemenea, judecătorul a stabilit că agresorul trebuie să achite câte 10.000 de euro victimelor sale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase